Kontorstädning

När våra kunder anlitar oss för kontorsstädning vill de ha en välstädad och behaglig arbetsmiljö som gör intryck på kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ger en arbetsmiljö där både besökare och medarbetare trivs.

Läs mer

Hemstädning

Det är inte alltid lätt att få tiden att räcka till för allt man ska göra. Vi erbjuder hemstädning för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform. Om ni bestämmer er för en abonnemangsform hos oss har ni möjlighet att välja frekvensen på städningen.

Läs mer

Klottersanering och Fasadtvätt

Klotter är ett problem för många fastighetsägare och förvaltare runt om i landet. Att ta bort klotter kräver effektiva metoder men även varsamhet så att de ytor som blivit nerklottrade inte ska skadas ytterligare.

Läs Mer

Golvvård

Ibland behövs det insatser utöver det vanliga. Ett utav de vanligaste uppdragen inom detta område är just golvvård. Ett rent och väl underhållet golv gör att era lokaler ger ett bättre helhetsintryck och förlänger livslängden på golven.

Läs Mer

Snöröjning

Vi utför snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten i Skåne och Stockholms län. Under snösäsongen, som normalt varar mellan November och Mars, kan vi hjälpa er 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan!

Läs Mer

Fönsterputs

Att göra ett gott första intryck är viktigt. Välputsade fönster är en bit på vägen. Vi utför fönsterputsning antingen löpande enligt kontrakt eller efter särskild beställning. Tveka inte att anlita oss för väl putsade fönster.

Läs Mer

Fastighets och trädgårdsskötsel

Året runt erbjuder vi en rad tjänster inom professionell trädgårds- och markanläggning, vinterunderhåll, avfallshantering, återvinning, transporter och logistik samt byggservice och fastighetsskötsel. Behoven i varandemiljön skiftar vilket ställer krav på såväl effektivitet och funktionalitet som trygghet och trivsel.

Läs Mer

Mattvätt

Låt oss ta hand om tvätt, underhåll och leverans av er mattor. Vi och våra samarbetspartners är måna om att använda så lite energi, vatten och kemikalier som möjligt.

Läs Mer

Skolstädning

Arbetsmiljön och trivseln påverkar resultatet och hälsan i skolan. Det är viktigt att barn och pedagoger trivs i den miljö de vistas i under dagarna. Vi hjälper er gärna med att föreslå en städintervall, som skulle passa er arbetsplats.

Läs Mer